Site icon TLIFE

Survivor: Πώς υποδέχτηκε το κοινό την επιστροφή του ριάλιτι – Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο και η ανατροπή στην πρώτη αποχώρηση

Ο Γιώργος Λιανός επέστεψε στον Άγιο Δομίνικο δίνοντας το σήμα για την έναρξη του νέου Survivor!

To βράδυ της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με τους 18 συμμετέχοντες να συστήνονται στο κοινό, μιλώντας ο καθένας για τα βιώματά του και το πάθος του για το παιχνίδι που μόλις ξεκίνησε…

«18 ναυαγοί χωρισμένοι σε φυλές. Τις τίγρεις και τους αετούς. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης γεμάτο από απρόβλεπτες εκπλήξεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω ανά πάσα στιγμή» προειδοποίησε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του Survivor.

 

Ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων γνωστά πρόσωπα των media. Η Παρασκευή Κερασιώτη, πρώην παίκτρια του GNTM, ο γνωστός Tik Toker, Ορφέας Γενκιανίδης και ο τραγουδιστής Παναγιώτης Τσακλάκος.

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προέρχεται από μια πάρα πολύ φτωχή οικογένεια. Πολύ πιο παλιά, δεν ζούσαμε όπως ζούμε τώρα, ζούσαμε σε συνθήκες survivor θα πω. Όταν έφτασα την πρώτη μέρα στο νησί είπα βρίσκομαι στη φύση μου», είπε η Παρασκευή Κερασιώτη κατά την είσοδό της στο Survivor.

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος με την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα: «Ο γιος μας είναι 2,5 ετών, τον λατρεύω. Η γυναίκα μου η Λίλα είναι έγκυος, θα γεννήσουμε τον Γενάρη».

Οι τηλεθεατές του Survivor έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter/ X τις πρώτες στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο. Ο Στέφανος Βλάχος, η Γεσθημανή Κουτούζογλου, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και ο Τάσος Πανάς ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά τον αγώνα, ήταν τα πρόσωπα που έγιναν viral με τις ατάκες και τις εκφράσεις τους στην κάμερα, μόλις λίγα λεπτά μετά την πρεμιέρα του Survivor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Survivor: Η πρώτη αποχώρηση και η ανατροπή

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους 18 παίκτες στην πρώτη φανερή ψηφοφορία. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου δεν συγκέντρωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και έτσι πέρασαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα δεν κατάφερε να ανάψει τη δάδα της για το φετινό Survivor αποχωρώντας έτσι πρώτη από το παιχνίδι.

Μια ανατροπή όμως περίμενε την 26χρονη Εκατερίνα η οποία ενημερώθηκε από την παραγωγή ότι για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επιβιώσει μόνη της σε ένα μυστικό μέρος του νησιού, παραμένοντας έτσι στο παιχνίδι.

© 2024 tlife.gr