Survivor τελικός: Ενθουσιασμένος ο Λιανός με την μητέρα του Φάνη Μπολέτση – «Θα έπρεπε να έχει δική της εκπομπή»

Στο Άλσος Βεΐκου ο μεγάλος τελικός του Survivor 2024. Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα διεκδικούν την πρωτιά μαζί με το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του νικητή.

Στο πλευρό τους οι οικογένειές των τριών φιναλίστ. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της μεγάλης βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους γονείς των τριών φιναλίστ.

Η μητέρα του Φάνη Μπολέτση ανέφερε: «Θα ήθελα ο γιος μου τελειώνοντας αυτό το ταξίδι, να κρατήσει ό,τι πιο όμορφο μπορεί να πάρει. Να θυμάται ότι είναι ένα παιχνίδι και όχι το παιχνίδι της ζωής. Σε κάθε περίπτωση, το να βάζουμε στόχους στη ζωή μας είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν έχουμε όμως καλό σημάδι, δεν φτάνει. Προσεύχομαι και παρακαλώ για τον Φάνη να έχει το καλύτερο σημάδι».

Ο Γιώργος Λιανός, μετά την χθεσινή πρώτη γνωριμία με την μητέρα του φιναλίστ, θέλησε και σήμερα να τονίσει τις δυνατότητές της κυρίας Λίνας στον προφορικό λόγο, αναφέροντας πως θα έπρεπε να έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή.

«Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Λίνα. Επιμένω ότι η κυρία Λίνα πρέπει να έχει τη δική της εκπομπή αλλά αυτό είναι άλλο θέμα», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός για την μητέρα του Φάνη Μπολέτση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164