Survivor: Το νέο οικονομικό deal που έκαναν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται πώς είναι τα εναπομείναντα «δυνατά χαρτιά» του Ατζούν Ιλίτζαλι στο Survivor. Ο τούρκος παραγωγός ποντάρει στο πρώην (;) ζευγάρι και τους προσέφερε μία νέα οικονομική συμφωνία για το διάστημα που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, η 25χρονη γυμνάστρια θα παίρνει από εδώ και στο εξής από 500 ευρώ, 1000 και ο 30χρονος επιχειρηματίας  από 1.500 ευρώ, 3.000 την εβδομάδα.

«Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα».

Δες το σχετικό απόσπασμα με το ρεπορτάζ:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164