Survivor: Το υπερχλιδάτο ταξίδι στις Μπαχάμες – Το ιδιωτικό τζετ, το πάρτι και η λιμουζίνα

Ακόμη έναν ελληνοτουρκικό αγώνα παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Η μπλε και η κόκκινη ομάδα έγιναν μεικτές ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους και οι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους για να πάρουν την νίκη.

Η μπλε ομάδα ωστόσο ήταν αυτή που επικράτησε έναντι της κόκκινης και έτσι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Κορόμι και η Καρολίνα Καλύβα κατάφεραν να κερδίσουν το ταξίδι στις Μπαχάμες! Οι τέσσερις Έλληνες παίκτες μαζί με τους Τούρκους ενθουσιάστηκαν που θα ζούσαν όλοι μαζί αυτή την εμπειρία ζωής.

Οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο ιδιωτικό τζετ του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζάλι και ταξίδεψαν στις Μπαχάμες μέσα στην απόλυτη χλιδή! Στη συνέχεια μπήκαν στο γιοτ, όπου απόλαυσαν την αλμύρα της θάλασσας μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Όταν έφτασαν στο νησί βούτηξαν απευθείας στα καταγάλανα νερά της Καραΐβικής και το ίδιο βράδυ βρέθηκαν σε ένα μεγάλο πάρτι, όπου χόρεψαν και ήπιαν δροσερά κοκτέιλς. 

Όπως η διασκέδαση δεν τέλειωσε εκεί αφού την επόμενη ημέρα πήγαν με μια τεράστια λευκή λιμουζίνα σε ένα άκρως εντυπωσιακό ξενοδοχείο που είχε σχεδόν το μέγεθος… ενός νησιού! Εκεί έπαιξαν στις νεροτσουλήθρες και διασκέδασαν με τη ψυχή τους!

Σίγουρα μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσουν ποτέ!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164