Site icon TLIFE

Survivor – Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πιο έντονες στιγμές της μέσα στο παιχνίδι και το «ειδύλλιο» με τον Σπύρο Μαρτίκα

Μια από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες του φετινού κύκλου του Survivor αδιαμφισβήτητα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου! Η 25χρονη καλλονή από την Θεσσαλονίκη αποχώρησε χθες από το reality επιβίωσης, καταφέρνοντας να μείνει στον Άγιο Δομίνικο 5 ολόκληρους μήνες.

Σίγουρα η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε πολλές έντονες στιγμές μέσα στο Survivor με φωνές, κλάματα αλλά και χαρές! 

Η στιγμή της αποχώρησής της:

Στον αγωνιστικό χώρο, η παίκτρια παθιαζόταν και όπου αισθανόταν ότι αδικείται… ξεσπούσε μπροστά σε όλους και μάλιστα με έντονο τρόπο. 

 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν ξεσπούσε φυσικά μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα Συμβούλια του Νησιού! Σίγουρα οι συμπαίκτες της θα βρουν την… ησυχία τους με την αποχώρησή της από το Survivor. 

 

Κανείς δεν θα ξεχάσει την ημέρα που η παίκτρια κατηγόρησε τον υποτίθεται σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα ότι κατά τη διάρκεια λογομαχίας του της άρπαξε το χέρι και τη χτύπησε.

«Εγώ δεν ήθελα να πω τίποτα από αυτά αλλά επειδή άνοιξε το θέμα ο Σπύρος θα μιλήσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να εκθέσω το χθεσινό γεγονός καθόλου. Ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη για αυτό που έκανε, με πείραξε η πράξη του. Φώναζε στα μούτρα μου και με κακοχαρακτήριζε. Του λέω “μη μου μιλάς, μη μου φωνάζεις δεν ξέρεις τη σύντροφό σου; Μη μου μιλάς έτσι, θα σου αστράψω χαστούκι”.

Ήταν λάθος που το είπα, αλλά δεν το έκανα πράξη. Εκείνη τη στιγμή μου αρπάζει το χέρι και με πετάει απέναντι. Εγώ αυτό δεν ήθελα να το πω. Μου το κάνει αυτό και “πήγαινε για ύπνο, κακομαθημένη γλωσσού που θα μου πεις εμένα. Τέρμα το Story μας!”. Του είπα ότι πρέπει να μιλήσουμε οι δυο μας και φώναζε, τον παρακαλούσα να του εξηγήσω να μιλήσουμε.

Είχα πάθει σοκ, ήθελα να μιλήσουμε σαν ζευγάρι. Δεν ήθελα ποτέ να τον εκθέσω. Ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη σήμερα και δεν θυμόταν τι έγινε. Έπαθα σοκ! Δεν ξεχνάω, πραγματικά δεν θέλω να πω άλλα» ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα στο παιχνίδι είχε την ευκαιρία να ζήσει και ένα… σύντομο ειδύλλιο με τον συμπαίκτη της Σπύρο Μαρτίκα. Μπορεί οι χρήστες του Twitter να μην είχαν πειστεί για τη συγκεκριμένη σχέση, ωστόσο οι δυο τους φαίνονταν τρελά ερωτευμένοι!

«Χθες στο Συμβούλιο βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος, ήταν σίγουρο ότι θα βγει. Είναι κάτι που με στεναχωρεί πάρα πολύ. Από εδώ και πέρα κάθε φορά θα σπαράζει η καρδιά μου. Έχουν ζορίσει τα πράγματα. Δεν θέλω με τίποτα να φύγει γιατί μου δίνει δύναμη, είναι ο Σπύρος μου» είχε εξομολογηθεί η παίκτρια.

Ο Σπύρος και η Βρισηίδα στήριζαν ο ένας τον άλλον, μας χάριζαν τρυφερές στιγμές, περνούσαν ξέγνοιαστα στις εξωτικές παραλίες… ωστόσο με αφορμή έναν καβγά για χάρη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ όλα τελείωσαν!

 

 

 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε, έκλαψε, χάρηκε, νίκησε, έχασε, έδωσε το στίγμα της στο φετινό Survivor και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά!

© 2024 tlife.gr