Site icon TLIFE

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Άρη Σοϊλέδη στο νέο επεισόδιο – Ποιος κερδίζει απόψε

Εντάσεις και ίντριγκες θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο του Survivor, απόψε το βράδυ 29/3. Η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια συνεχίζεται:

«Με ενοχλεί όταν κάποιος μου φωνάζει» ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε συμπαίχτες του, με τον Τάκη Καραγκούνια να δίνει συνέχεια στη διαμάχη τους στην καλύβα των Διάσημων λέγοντας «έκανες ένα λάθος στο συμβούλιο, με βγάζεις από τα ρούχα μου».

Αργότερα, στον αγώνα επάθλου, νεύρα και ένταση δημιουργείται από την επιλογή των κόκκινων του Survivor για τους υποψήφιους προς αποχώρηση με τη συζήτηση να ξεκινά πριν το αγώνισμα για το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας.

«Γιατί πρέπει να παραδεχθώ ότι έχω προσεγγίσει κάποιο από τα άλλα παιδιά, δεν παραδέχτηκα τίποτα» σημειώνει η Μυριέλλα Κουρέντη στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, με τον Άρη Σοϊλέδη να της επιτίθεται λέγοντας «δεν θα συνέφερε να είσαι υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη και αποφάσισες με το παρεάκι των 5 να βγάλετε τον Απόστολο υποψήφιο».

«Θεωρείς ότι αν έβγαινα υποψήφια, εγώ ο Κατσαούνης και η Τζo, δεν θα έφευγε η Τζο;» ρώτησε τότε τον Άρη Σοϊλέδη η Μυριέλλα Κουρέντη. Στη διαμάχη παίρνει μέρος ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος απευθύνθηκε στην Ναυσικά, την νικήτρια της ατομικής ασυλίας, λέγοντας της «λυπάμαι για τη στεναχώρια σου θα μπορούσε να μην διεκδικήσεις τέτοια στεναχώρια γιατί είσαι η αδύναμη παίχτρια της ομάδας».

Σύμφωνα με τα spoilers, τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας είναι οι Κόκκινοι. 

© 2024 tlife.gr