Site icon TLIFE

T-live: Η Δέσποινα, θύμα απόπειρας βιασμού και ξυλοδαρμού από αλλοδαπό μιλά για τη μάχη να ξεπεράσει τον εφιάλτη

Η Δέσποινα, η οποία βίωσε τη φρίκη στα χέρια ενός νεαρού πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος όπως κατήγγειλε η ίδια, αποπειράθηκε να τη βιάσει, ενώ την ξυλοκόπησε άγρια. Ο νεαρός καταδικάστηκε σε 8,5 χρόνια φυλάκιση.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 29ς Μαρτίου 2021, όταν ο Πακιστανός εισέβαλε στο κουρείο, όπου διατηρεί η Δέσποινα στην Ιεράπετρα. Εκείνη τον έδιωξε, αλλά λίγη ώρα αργότερα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον εν λόγω άνδρα, με αποτέλεσμα να δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και να σπάσουν όλα της τα δόντια.

Η 40χρονη Δέσποινα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 4/2 στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον Γολγοθά της και τον δράστη της επίθεσης.

«Παρενοχλούσε γυναίκες συστηματικά σε καταστήματα στην Ιεράπετρα. Είναι γύρω στα 24. Δεν είχε χαρτιά. Έχουμε πάρα πολλούς Πακιστανούς στην Ιεράπετρα, γύρω στους 6.000 είναι χωρίς χαρτιά.

Πρώτα ήρθε στο κουρείο. Για κάποιον λόγο όταν ερχόταν από το κατάστημα, ένιωθα ότι μου ανεβαίνει η αδρεναλίνη, ότι κάτι δεν πάει καλά με εκείνον τον άνθρωπο. Εκείνο το βράδυ, μπήκε μέσα στο κατάστημα, φορούσε τη μάσκα, έκανε το μουγκριτό και μου έκανε αυτή την άσχημη χειρονομία. Εγώ άρχιζα να φωνάζω και πέρασαν δευτερόλεπτα για να φύγει. Παρόλα αυτά πήγε στο επόμενο κατάστημα και έκανε τα ίδια. Ήταν έξι κοπέλες εκείνη την ημέρα που μπήκε στα καταστήματά τους. Έχει κάποιου είδους πρόβλημα αυτός ο άνθρωπος» ανέφερε η Δέσποινα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Για τις στιγμές της επίθεσης, η Δέσποινα εξομολογήθηκε ότι «είναι δύσκολο να εξιστορήσω αυτό που έζησα. Το έχω βάλει σε ένα κουτάκι γιατί δε μπορώ να το αντιμετωπίσω. Μπορεί στους δικούς μου να φαίνομαι φυσιολογική αλλά είναι εκεί το κουτάκι… Μου επιτέθηκε για να με βιάσει. Για καλή μου τύχη ήταν αδύνατος και μπορούσα να αντισταθώ. Εκτός από την άνω και κάτω γνάθο, έχω μόνιμες αλλοιώσεις στον αυχένα και στη σπονδυλική στήλη. Κάθε πρωί για να σηκωθώ από το κρεβάτι, σηκώνομαι με βογγητά.

Με χτυπούσε όσο ήμουν όρθια. Όπως μπορούσε. Τον χτυπούσα κι εγώ. Όταν πια είδε ότι δε μπορούσε, έβγαλε μαχαίρι. Σε κλάσματα βλέπω έναν ποδηλάτη και φωνάζω. Εκείνος έτρεξε προς το μέρος μας και ο πακιστανός έφυγε».

© 2024 tlife.gr