Site icon TLIFE

T-live: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη για πρώτη φορά στο φως – Όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μέσα από το T-live θα φωτίσει στην έρευνα για τον θάνατο του Άλκη Καμπανού. Πρόκειται για υλικό από κάμερα ασφαλείας καταστήματος απέναντι από το σημείο της επίθεσης και εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαναστασούλης.

Σύμφωνα με την ώρα που υπάρχει στο καταγραφικό, τα οχήματα που μετέφεραν την ομάδα των οπαδών έφτασαν στην οδό Πλαστήρα τρία λεπτά πριν από τη 1 τα ξημερώματα. Το πρώτο όχημα σταματά στη διασταύρωση των οδών Πλαστήρα και Γαζή, πίσω του σταματά το δεύτερο όχημα ενώ όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των συλληφθέντων, το τρίτο όχημα που ενεπλάκη σταμάτησε στην οδό Γαζή.

Όπως θα δεις στο αποκλειστικό βίντεο από το T-live, ο οδηγός του λευκού οχήματος ξεχνά να βάλει χειρόφρενο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κυλάει. Μπαίνει μέσα για να το σταματήσει και στη συνέχεια κατευθύνεται στην οδό Γαζή. Όπως προκύπτει από το βίντεο που εξετάζεται από την Αστυνομία, η επίθεση διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Στο απόσπασμα φαίνεται ο ένας επιβαίνοντας να προσπαθεί να κρύψει κάτι στο μπουφάν του. Ίσως κάποιο από τα όπλα της επίθεσης.

Άλλο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση στον Άλκη Καμπανό. Δύο άτομα βρίσκονται έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας ενώ ένας τρίτος φαίνεται να κατεβαίνει τις σκάλες και να χτυπά κάτι στα σκαλιά πριν επιβιβαστεί στο όχημα. Ο ήχος που ακούγεται είναι έντονος μεταλλικός. Την ίδια στιγμή, άλλα τρία άτομα φεύγουν από το σημείο προς άλλη κατεύθυνση, ο ένας εκ των οποίων κατευθύνεται προς το λευκό αυτοκίνητο που οδηγεί ο άντρας αλβανικής καταγωγής. Οι άλλοι δύο πηγαίνουν στο σκουρόχρωμο όχημα. 

Στο βίντεο, θα δεις φωτογραφία ντοκουμέντο με το δρεπάνι, με το οποίο σκότωσαν τον νεαρό Άλκη Καμπανό.

© 2024 tlife.gr