T-live: Βούρκωσε μπροστά στην κάμερα ο πατέρας του 8χρονου που νόσησε από κορονοϊό (video)

Στο T-Live φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο πατέρας του 8χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου με κορονοϊό, ενώ τώρα έχει συμπτώματα που παραπέμπουν στο σύνδρομο Kawasaki.

Ο Γιαννάκης δεν είχε συμπτώματα λοίμωξης Covid-19, ενώ και τα τεστ στα οποία είχε υποβληθεί ήταν αρνητικά, αλλά είχε υψηλό πυρετό κάτι που κινητοποίησε τους γονείς του να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. 

«Σήμερα είναι πιο ευχάριστα τα πράγματα. Το παιδί έδωσε έναν μεγάλο αγώνα και τα πηγαίνει καλύτερα. Σήμερα είχε βγει ο αναπνευστήρας και το παιδί μπόρεσε να ανοίξει καλύτερα τα μάτια του και να μας δει και μου είπε ότι είναι καλά», ανέφερε ο πατέρας του μικρού και συμπλήρωσε: «Τον έχουν φροντίσει πολύ. Είναι ευδιάθετος και μας ζήτησε το tablet για να ξεχαστεί. Επικοινώνησε με τον νονό και τα αδέλφια του».

Ακόμα, ο πατέρας του Γιαννάκη εξομολογήθηκε: «Η αγωνία μας ήταν μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή που το παιδί εμφάνισε πυρετό δεν φανταστήκαμε ότι θα είχε αυτήν την εξέλιξη. Χάρη στη γιατρό μας τρέξαμε και φέραμε το παιδί στο νοσοκομείο. Μέχρι να αποφασιστεί ότι το παιδί πρέπει να μεταφερθεί στην Εντατική, ταλαιπωρήθηκε πολύ».

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όταν ο πατέρας του 8χρονου βούρκωσε μπροστά στην κάμερα, όταν ρωτήθηκε για την πιο δύσκολη στιγμή σε όλη την περιπέτεια: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η ανακοίνωση των γιατρών ότι το παιδί έπρεπε να μπει στην εντατική. Αυτές τις καταστάσεις πρώτη φορά τις ζω. Ήμουν από την πρώτη στιγμή κοντά του. Ο πόνος του ήταν πάρα πολύς αυτές τις ημέρες. Θέλω να ξεχάσω κάποια στιγμή όλο αυτό αλλά έχει χαραχτεί μέσα μου ανεξίτηλα».

Δες το απόσπασμα από το T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164