Site icon TLIFE

Tempting Fortune: Αυτοί είναι οι άνδρες παίκτες του νέου ριάλιτι δράσης

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει την επόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το νέο και άκρως ανατρεπτικό ριάλιτι δράσης του ΣΚΑΪ Tempting Fortune με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

To μεσημέρι της Τετάρτης 11/9 μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ παρουσιάστηκαν οι άνδρες παίκτες που θα δούμε στο ριάλιτι αυτό.

«Ονομάζομαι Ντούμα Μπαγιούμι. Είμαι διερμηνέας αραβόφωνος. Εργάζομαι στο προσφυγικό. Σαν δεύτερη δουλειά, είμαι αθλητικός μασέρ. Είμαι μαραθωνοδρόμος, τριαθλητής, παντρεμένος με δυο γιους. Δεν ήξερε κανείς τίποτα για τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι. Το μάθανε την ημέρα που έμαθα κι εγώ ότι θα μπω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα. Αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο είναι η απόσταση με τα παιδιά μου και το πιστολάκι που δε θα έχω για να φτιάχνω το μούσι μου» ανέφερε ο ένας εξ αυτών.

«Είμαι 56 ετών. Είμαι σχεδιαστής μόδας. Είμαι παντρεμένος, έχω δυο κόρες. Η γυναίκα μου όλα αυτά τα χρόνια ήξερε με ποιον είναι, άρα δε της φάνηκε περίεργο όταν της ανακοίνωσα ότι θα μπω στο παιχνίδι. Η οικογένειά μου με αφήνει πάντοτε να ζω αυτό που αισθάνομαι. Οι εμπειρίες είναι μοναδικές, έτσι και για μένα αυτό το παιχνίδι είναι μια εμπειρία. Ο πειρασμός μου είναι όταν πάω σε κάποια μοναστήρια, θέλω να πάρω κάποιες εικόνες και σταυρούς για να τα δώσω σε φίλους μου. Αυτό που θα μου λείψει είναι ο εκκλησιασμός κάθε Κυριακή» είπε από τη δική του πλευρά ο μεγαλύτερος ηλικιακά παίκτης που θα δούμε στο παιχνίδι.

«Είμαι 34 χρονών. Ονομάζομαι Γκόγκος. Το όνομα αυτό προέρχεται από το μισό μου επίθετο, είναι το παρατσούκλι μου που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Το όνομά μου κανονικά είναι Κώστας. Είμαι κομμωτής. Η μητέρα μου ενθουσιάστηκε όταν έμαθε ότι θα μπω στο παιχνίδι. Ήθελε πάντα να με δει στην τηλεόραση. Δε θεωρώ ότι έχω πειρασμούς. Οι πειρασμοί της ζωής είναι άλλοι για μένα, όχι τα υλικά. Αυτό που θα μου λείψει είναι η μουσική, Χωρίς τη μουσική δε ζω. Αυτό που φοβάμαι είναι εμένα τον ίδιο. Δε με φοβίζει κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς ζω σε μια μικρή πόλη έτσι όπως είμαι, που είναι από μόνο του δύσκολο. Άφησα τη δουλειά μου για να έρθω εδώ» ανέφερε ένας άλλος.

«Ασχολούμαι με το κομμάτι της εστίασης εδώ και πολλά χρόνια, 16 χρόνια σαν μετρ, ιδιοκτήτης καταστημάτων αλλά η κύριά μου ενασχόληση αυτή τη στιγμή είναι στο Ντουμπάι, με τα estate. Η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα μπω στο παιχνίδι μου είπε “έτσι κι αλλιώς τρελός είσαι”. Με παρότρυναν πάρα πολλοί φίλοι να δηλώσω συμμετοχή και λόγω του παρουσιαστικού μου και λόγω του ότι είμαι ετοιμόλογος. Αυτό που μπορεί να με φέρει στα όριά μου είναι το ψέμα. Δε μπορώ» είπε για τον εαυτό του ακόμη ένας εκ των παικτών.

Ανάμεσα στους παίκτες και ένας πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης ο οποίος ανέφερε, «Ονομάζομαι Χρήστος Μαυροζίδης ή Ελ Γκρέκο. Είμαι πρώην πρωταθλητής στην ελεύθερη πάλη. Η οικογένειά μου χάρηκε όταν έμαθε για το παιχνίδι. Είδα το τρέιλερ και λέω “ας το κάνω, θα είναι κάτι ευχάριστο και ίσως βγάλω και χρήματα”. Κυρίως για τα χρήματα δήλωσα συμμετοχή. Το πλεονέκτημά μου θεωρώ είναι η πειθαρχία μου».

«Με λένε Γιώργο Χότζα. Ασχολούμαι με το παρκούρ και το free running τα τελευταία δέκα χρόνια. Είμαι μπαρίστα. Πήρα την απόφαση να μπω στο παιχνίδι πρώτα για μένα και για τη μητέρα μου. Θέλω να την κάνω υπερήφανη και να της δώσω κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δε φοβάμαι τίποτα. Αυτό που μπορεί να με ενοχλήσει είναι το να χαλάσει κάποιος λεφτά άσκοπα» είπε τέλος ο έκτος άνδρας παίκτης που θα δούμε στο Tempting Fortune.

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο:

© 2024 tlife.gr