The Weekenders: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Θανάση Πάτρα και του Δημήτρη Πανόπουλου

Επίσημη ανακοίνωση απέστειλε ο ΑΝΤ1 για τους Weekenders με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο. Μαζί τους θα βρίσκονται οι: Δέσποινα Καμπούρη, Εβελίνα Νικόλιζα και Μίλτος Μακρίδης.

Χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

Τα Σαββατοκύριακα βρήκαν τους «Weekenders» τους και η ενημέρωση τον πιο εναλλακτικό δρόμο για να συναντήσει την ψυχαγωγία.

Αν δεν πρόλαβες μέσα στην εβδομάδα να δεις όλα τα headlines της ειδησεογραφίας, αν δεν είχες χρόνο να ακούσεις όλες τις δηλώσεις που έκαναν αίσθηση, αν θες να ακολουθήσεις τα βήματα προσώπων που ξεχωρίζουν για να τους γνωρίσεις καλύτερα, οι «Weekenders» είναι οι… άνθρωποί σου!

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 08:50, και κάθε Σαββατοκύριακο, ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος, μαζί με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Εβελίνα Νικόλιζα θα προσεγγίζουν με infotainment διάθεση και σύγχρονη οπτική τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές που χαρακτήρισαν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και όλα όσα θα σχολιαστούν τις επόμενες μέρες.

Οι ειδήσεις της επικαιρότητας, τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητας, ό,τι συμβαίνει στον καλλιτεχνικό χώρο, οι ενδιαφέρουσες στιγμές του αθλητισμού, τα in και out των social media, έτσι όπως τα βλέπουμε και τα συζητάμε με τις παρέες μας. Ανατρεπτικές ενότητες με πολύ χιούμορ, ενδιαφέροντα video με όλα όσα αξίζουν να αποτυπωθούν σε εικόνα, καλεσμένοι που θα θέλαμε κι εμείς να τους ακούσουμε να διηγούνται τις ιστορίες τους. 

Στην πολυσυλλεκτική παρέα του Σαββατοκύριακου, θα εισβάλλει με τον καυστικό του λόγο ο Μίλτος Μακρίδης.  

 Άμεσοι, αυθόρμητοι, επικοινωνιακοί και μάχιμοι, οι «Weekenders» έρχονται για να δώσουν τη διαφορετική ενημερωτική και ψυχαγωγική ματιά τους στα Σαββατοκύριακά μας.

«Weekenders»: Πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 08:50 και κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1».

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164