Site icon TLIFE

Tlive: Ποιος είναι ο δικηγόρος που βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο – Ο αιφνίδιος θάνατός του πριν 2 χρόνια

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τη Ρωσίδα κατάσκοπο Ιρίνα Αλεξάντροβνα-Σμίρεβα, η οποία κυκλοφορούσε στην Ελλάδα με το όνομα «Μαρία Τσάλλα».

Στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψαν νέες πληροφορίες για τον δικηγόρο που φέρεται να βοήθησε την Ρωσίδα κατάσκοπο να φτιάξει τα χαρτιά της για να γίνει Ελληνίδα. Ο ίδιος άνθρωπος πέθανε αιφνίδια πριν δύο χρόνια, σε ηλικία μόλις 40 ετών από καρδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε γραφείο στην Αθήνα και αναλάμβανε τέτοιου είδους υποθέσεις, καθώς είχε ως μητρική γλώσσα τα ρώσικα. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ρωσία και μέσω μια υποτροφίας του ελληνικού Υπουργείου εξωτερικών ήρθε για σπουδές στην Ελλάδα.

 

Συνάδελφος του δικηγόρου αποκαλύπτει στο T-Live: «Εργατικός, ευγενικός, χαμηλού προφίλ. Καλό παιδί ήταν. Ήταν έξω και γύρισε μια μέρα στο σπίτι του και δεν ξύπνησε. Τον βρήκε η κόρη του μέσα στο σπίτι. Ήταν υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών, τέλειωσε, πήρε την ελληνική υπηκοότητα, γράφτηκε ως ασκούμενος και έγινε δικηγόρος. Μέχρι τα 18 του ήταν στο εξωτερικό». 

© 2024 tlife.gr