Άδωνις Γεωργιάδης για τον χαρακτηρισμό «μάπας» στον Κασσελάκη: «Μου ξέφυγε κάτι και το διόρθωσα αμέσως»

Για τον χαρακτηρισμό «μάπα» για τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο Υπουργός Υγείας βρέθηκε είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» και αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Δεν κάνει για πρωθυπουργός, είναι μάπας», ωστόσο στη συνέχεια με tweet του ανακάλεσε.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Άδωνι Γεωργιάδη λίγες ώρες μετά και ο ίδιος δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση της ρεπόρτερ για την κόντρα τους.

«Τι κόντρα; Μου έφυγε κάτι στον αέρα και το διόρθωσα αμέσως. Το έκανα εκείνη την ώρα πριν την ανάρτηση. Ξέρετε ότι όσοι κάνουμε τηλεόραση, μπορεί εύκολα να σου φύγει μία κουβέντα. Το διόρθωσα και δεν θεώρησα ότι θα γίνει και θέμα. Ο κ. Κασσελάκης ήθελε να βρει κάτι και να πει αυτό. Όλοι αυτοί που λένε ότι αφήνουμε το σύστημα να καταρρεύσει, λένε ψέματα. Υπάρχουν νοσοκομεία που έχουν να ανακαινιστούν από τη δεκαετία του ’60 και τα ανακαινίζουμε τώρα. Αγοράζουμε 250 ασθενοφόρα και προσλαμβάνουμε 6.500 γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό. Δεν μπορούν να μας κατηγορούν ότι αφήνουμε το σύστημα να καταρρεύσει.

Έχει βουλευτή τον κ. Πολάκη που κάθε ημέρα λέει εμένα και άλλους με διάφορα κοσμητικά επίθετα. Δεν έχω δει τον κ. Κασσελάκη να ενοχλείται. Άρα, μήπως το παίζει πολύ ευαίσθητος ενώ δεν είναι;», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164