Αφροδίτη Γραμμέλη για Δήμο Βερύκιο: «Μας είπε ανέραστους; Του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό, είναι άκομψο»

Απάντηση στα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος κατά όσων των κατέκριναν που είπε την Έλλη Στάη «μπέμπα 70 ετών» έδωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από το «Πρωινό». Η δημοσιογράφος τόνισε, αφού άκουσε τις δηλώσεις του, ότι του επιστρέφει τον χαρακτηρισμό «ανέραστος» και ότι όλα όσα είπε κατά της Έλλης Στάη ήταν άκομψα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναρωτήθηκε: «Μας είπε ανέραστους επειδή του είπαμε ότι αυτό που είπε δεν είναι σωστό; Και ότι εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι που έχουμε παράξει πρώτη ύλη. Γιατί είναι τόσο αφοριστικός; Εγώ θα του επιστρέψω τον χαρακτηρισμό γιατί εγώ δημόσια βγήκα και διαφώνησα μαζί του, δεν είναι ωραίο να το κάνουμε αυτό συναδελφικά. Είναι άκομψο».  

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Δε θα συμφωνήσω μαζί του καθόλου. Βρίσκω και άκομψο να μιλάμε για αμοιβές το 2024. Λυπάμαι γιατί τον αγαπώ πολύ και τον θεωρώ πολύ σημαντικό δημοσιογράφο».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Ενοχλήθηκαν οι ανέραστοι με τη δήλωσή μου για την Έλλη Στάη, αυτοί που έχουν ανασφάλεια στη δουλειά τους, που δεν βγάζουν πρώτη ύλη. Είδες, Έλλη; Το είπες εσύ και δεν έγινες θέμα. Το είπα εγώ και έγινες θέμα. Έμαθαν και οι πέτρες ότι είσαι μία έφηβη ετών 70», είχε αναφέρει ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164