Αφροδίτη Λατινοπούλου για Φαίη Σκορδά: «Έδωσε εντολή να μου κλείσουν τα social media, υπηρετεί τον φασισμό»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 5/6 η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η πρόεδρος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της «Φωνής Λογικής», μεταξύ άλλων, έκανε μία συγκεκριμένη αναφορά στη Φαίη Σκορδά, η οποία είχε δώσει «εντολή» να της κλείσουν τα social media

«Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι ακόμα κι είναι σημαντικό και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τον χρόνο που μου έδωσες σήμερα γιατί αυτό που παρατηρώ τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας φασισμός στα κανάλια. Ήθελα να ευχαριστήσω κι εσένα προσωπικά, που μου έδωσες τη δυνατότητα να μιλήσω γιατί αυτό που βιώνω ακόμα και σήμερα είναι ότι το τηλεοπτικό μας σποτ στην ΕΡΤ για παράδειγμα δεν έπαιξε λόγω του ότι χρησιμοποιούμε σκηνές από τη Eurovision, την οποία εμείς πληρώνουμε. Κόβονται αυτά τα οποία και φιμώνεται η άποψή μας καθημερινά», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Συνάδελφός σου η οποία πριν από λίγο καιρό βγήκε και δήλωσε δημόσια: “κλείστε της τα social media” και έδωσε εντολή. Έχω και το βίντεο. Η κ. Φαίη Σκορδά, η οποία υπηρετεί αυτόν τον φασισμό. Πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις δημοκρατικά πάντα κι αυτόν τον φασισμό πρέπει να τον πολεμήσουμε», ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Δεν θα ήθελα να μπω σε αυτήν τη συζήτηση γιατί αναφέρθηκε ένα όνομα. Καμία φορά ο τρόπος μπορεί να αδικεί τον πυρήνα μίας άποψης και να ακούγονται όλες οι απόψεις. Από εκεί και πέρα ό,τι έχεις με τη Φαίη, μπορείτε να το λύσετε οι δυο σας» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164