Αφροδίτη Λατινοπούλου για ΛΟΑΤΚΙ στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μαντράχαλοι ντυμένοι και βαμμένοι γυναίκες»

Τα σχόλιά της για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από τα social media.

Η Ευρωβουλευτής για άλλη μια φορά, αναφέρθηκε στα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης τελετής. 

«Προσωπικά ως Ελληνίδα και ως Ευρωπαία πολίτης ντράπηκα γι’ αυτή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων που έβλεπαν και μικρά παιδιά. Παραδομένη πλήρως στην woke ατζέντα η Γαλλία μετέβαλλε και προσέβαλε βαθιά το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων μετρατέποντάς τους σε κάτι ανάμεσα σε  Eurovision και γιορτής των ΛΟΑΤΚΙ.

Ένα θέαμα που απείχε παρασάγγας από το πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων και που όλως τυχαίως είχε εξαφανίσει από παντού τον λευκό ετεροφυλόφιλο άντρα. Ειλικρινά ελπίζω ποτέ να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες σε έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων. Του Λονδίνου η έναρξη ήταν πολύ ανώτερη και της Ελλάδας εκτός συναγωνισμού, συγκινήσαμε όλο τον πλανήτη», ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αναρωτιέμαι πόσο εύκολο ήταν στις μαμάδες να εξηγήσουν στα παιδιά τους να ανεξήγητα. Μαντράχαλοι ντυμένοι και βαμμένοι γυναίκες να προσβάλλεται η θρησκεία μας, ο Χριστιανισμός, δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό σε Μουσουλμάνους. Πραγματικά υπάρχει ακόμα κάποιος ο οποίος πιστεύει ότι όλη αυτή δεν είναι ατζέντα η οποία επιβάλλεται;» πρόσθεσε για τις εικόνες που προβλήθηκαν με το σόου των ΛΟΑΤΚΙ στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164