Αγγελική Ηλιάδη: Απαντά στην ξαδέλφη της – «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει»

Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησαν πρόσφατα οι τηλεοπτικές κάμερες, με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να δώσει την όποια απάντηση στην ξαδέλφη της. 

Πριν μερικές ημέρες, η ξαδέλφη της τραγουδίστριας, και εγγονή της Καίτης Γκρέυ, ανέφερε ότι δεν καλέστηκε τόσο εκείνη όσο και ο πατέρας της στο μνημόσυνο της γιαγιά της, κατηγορώντας μάλιστα τον αδελφό της τραγουδίστριας για απλήρωτους λογαριασμούς.

«Παιδιά, να σας πω κάτι; Δε θα ασχοληθώ. Εγώ μια φορά μιλάω, λέω τα πράγματα ως έχουν και όλα τα άλλα δε με αφορούν καθόλου. Εμείς ό,τι είχαμε να κάνουμε για τη γιαγιά μου, το κάναμε. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε… Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει» αρκέστηκε να πει η Αγγελική Ηλιάδη αποφεύγοντας να δώσει περαιτέρω έκταση στο θέμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164