Site icon TLIFE

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δυστυχώς περιμένουμε και ελπίζουμε»

Η Αγγελική Ηλιάδη έσπευσε το βράδυ της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, η οποία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την τραγουδίστρια έξω από το νοσοκομείο, με την Αγγελική Ηλιάδη να αποκαλύπτει πως η Καίτη Γκρέυ δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

«Δεν μπορώ να σας πω κάτι ακόμη, γιατί δεν έχει περάσει αρκετή ώρα. Η γυναίκα είναι μετά από εγκεφαλικό, δεν έχει κάποια επικοινωνία. Όλα συνέβησαν πολύ από τη μια στιγμή στην άλλη. Δυστυχώς, περιμένουμε και ελπίζουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις και σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας που έχουν κι άλλα πολλά προβλήματα, πρέπει να περιμένουμε» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η θρυλική τραγουδίστρια, η οποία έγινε 100 ετών πριν λίγο καιρό, βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Αν και πάντα βγαίνει νικήτρια στις μάχες της, αυτή τη φορά οι γιατροί επεσήμαναν στους οικείους της πως η κατάσταση της είναι κρίσιμη, καθώς τα πολλαπλά προβλήματα υγείας επιφέρουν συνεχώς νέα.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε και ο αδελφός της Αγγελικής Ηλιάδη, Κώστας Ηλιάδης.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Έπαθε εγκεφαλικό. Είχε τα προβληματάκια υγείας της, αυτά που είχε πάντα, αλλά αυτό ήταν ξαφνικό. Το προηγούμενο διάστημα είχε ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της. Οι γιατροί μας λένε ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση, τίποτα άλλο. Η γιαγιά είναι δυνατή και ευχόμαστε ότι μπορεί να αναρρώσει και πάλι» σημείωσε ο εγγονός της τραγουδίστριας.

© 2024 tlife.gr