Site icon TLIFE

Αγγελική Ηλιάδη κατά Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι ντροπή και αίσχος, δε ξέρω τι κακοήθειες είναι αυτά»

Για την επικοινωνία που έχει με την γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, αλλά και την απόφαση του αδελφού της να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας παραγωγής «Υπάρχω» μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα απάντησε, επίσης, και σε όσα δήλωσε πρόσφατα ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για την Καίτη Γκρέυ.

«Δεν επισκέπτομαι πολύ συχνά τη γιαγιά μου. Δεν είναι ευχάριστο για οποιονδήποτε άνθρωπο είναι σε μια τέτοια κατάσταση. Είμαι πάντα σε επικοινωνία με το σπίτι, και για οτιδήποτε συμβεί εννοείται πως είμαστε όλοι κοντά. Ο αδελφός μου καλά έκανε και έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής της ταινίας “υπάρχω”. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ήταν κάτι που το συζητήσαμε.

Έχει συμβεί στο παρελθόν να γραφτούν πράγματα άκρως προσβλητικά για τη γιαγιά μου και ψευδή, τα οποία και ο ίδιος ο Στέλιος Καζαντζίδης τα είχε διαψεύσει. Θεωρώ ότι η κίνηση που κάναμε ως οικογένεια ήταν πάρα πολύ σωστή ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλλει το όνομα της γιαγιάς μου» είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Για τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη ανέφερε, «Θα έλεγα στον κύριο Τριανταφυλλίδη, και σε οποιονδήποτε άλλο που βγαίνει και μιλάει για άλλους ανθρώπους με τεράστια καριέρα, ότι δε μιλάμε ποτέ για έναν άνθρωπο που δεν είναι σε θέση να απαντήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Είναι ντροπή και αίσχος. Δε ξέρω τι κακοήθειες είναι αυτά που διαβάζω. Η γιαγιά μου ήταν ένας άνθρωπος που εκείνα τα χρόνια βοήθησε πάρα πολύ κόσμο ενώ δε τη βοήθησε κανείς. Εκείνη όμως επέβαλε στην Columbia τότε πάρα πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Στέλιο Καζαντζίδη». 

© 2024 tlife.gr