Άγγελος Γεωργουδάκης: Ξεκαθαρίζει για την επίσκεψη στο σπίτι της πρώην συζύγου του Τάκη Καραγκούνια

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κατά του Τάκη Κατραγκούνια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. 

«Ένιωσα πως πήγες να μου βγάλεις τα μάτια, αλλά πάλι καλά τα έχω δεκατέσσερα», είχε αναφέρει ο πρώην παίκτης του Survivor για τη γνωριμία του με τον Τάκη Καραγκούνια τον οποίο επίσης γνωρίσαμε μέσα από το Survivor. 

Στη νέα του τηλεοπτική εμφάνιση ο Άγγελος Γεωργουδάκης ανέφερε: «Είμαι αυθόρμητος και αν τον συναντήσω, θα κάνω ότι λέει η ψυχή μου εκείνη τη στιγμή. Είχε γίνει πόλεμος στο παρασκήνιο, αλλά μετά τα μηνύματα που μου έστειλε, τον συγχώρησα», ανέφερε ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Όσο για την ανάρτηση στα social media με την κόρη του Τάκη Καραγκούνια: «Έγινε μια ψευδής ανάρτηση ότι ήμουν στο σπίτι του. Ήταν το σπίτι της πρώην γυναίκας του Τάκη και του άντρα της. Και είχα πάει να δω τον άντρα της πρώην γυναίκας του Τάκη και κράτησα τη μπαντάνα με την μικρή του και βγάλανε μια φωτογραφία. Και από εκεί βγήκα ένοχος ότι λέω ψέματα», απάντησε ο Άγγελος Γεωργουδάκης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164