Άγγελος Μπράτης: «Δεν γνωρίζω το κόμμα “Νίκη” που έστειλε εξώδικο στο Pride – Αυτό τους προσβάλλει και όχι ο ναζιστικός χαιρετισμός;»

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή του έξοδο, το βράδυ της Τρίτης 12 Ιουνίου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τους πρώην κριτές του GNTM αλλά και στο κόμμα «Νίκη» που έστειλε εξώδικο για το Pride της Θεσσαλονίκης.

Ο Άγγελος Μπράτης είπε χαρακτηριστικά: «Τηλεοπτικά δε νομίζω να με δείτε κάπου. Τουλάχιστον προς το παρόν. Δε ξέρω αν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εμένα. Όλα ανοιχτά είναι πάντα. Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Σκουλό, τη Βίκυ Καγιά και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στη Βίκυ είπα πόσο όμορφη είναι και πόσο μου αρέσουν τα μαλλιά της φυσικά».

Για το εξώδικο του κόμματος «Νίκη» στο Pride, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε: «Δεν το έχω ξανακούσει. Φαντάζομαι το κόμμα αυτό τι είναι γιατί δεν γνωρίζω, συγγνώμη. Δεν μου κάνει εντύπωση. Έχει κάποια σημασία; Δηλαδή δεν θα γίνει το Pride επειδή στείλανε εξώδικο; Αν δεν σε προσβάλλει κάποιος που μπορεί να χαιρετάει ναζιστικά, δε ξέρω τι άλλο μπορεί να σε προσβάλλει».

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164