Άγιος Έρωτας: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο γραφικό Γαλαξίδι

Στο γραφικό Γαλαξίδι, μια πόλη που έχει διατηρήσει αναλλοίωτο το παραδοσιακό της χρώμα, βρίσκεται για γυρίσματα ο “Άγιος έρωτας“. Τα παλιά αρχοντικά, τα “καπετανόσπιτα”, ο μικρός κολπίσκος, τα στενά, πέτρινα σοκάκια, όλα θυμίζουν άλλες εποχές και “ντύνουν” με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία της σειράς που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50. Μια ιστορία που θα μας συναρπάσει στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

“Επιλέξαμε το Γαλαξίδι επειδή είναι ίσως το μοναδικό σημείο στην Ελλάδα που έχει μείνει ανέπαφο και ανέγγιχτο από το χρόνο και το χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα δικό μας κόσμο στη σειρά» θα πει ο σκηνοθέτης της σειράς Σπύρος Μιχαλόπουλος για τα γυρίσματα. Και συνεχίζει «έναν κόσμο που θα δίνει την ατμόσφαιρα του 1957-58 που διαδραματίζεται όλη η υπόθεσή μας, στη δική μας πόλη που λέγεται Στέρνα. Τη Στέρνα, λοιπόν, θα τη δείτε μέσα από τα δικά μας μάτια. Αυτές τις ημέρες θα γυρίσουμε σκηνές με τον πατέρα Νικόλαο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) και τη Χλόη (Δανάη Παππά) αλλά και τη Θάλεια (Ταμίλλα Κουλίεβα), τη Χριστίνα (Κατερίνα Παπουτσάκη) και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς”. 

Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε.

Συντελεστές

Σενάριο: Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη

Σκηνοθεσία: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Πρωτότυπη μουσική: Στέφανος Κορκολής

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή 

Παραγωγή Primavisione

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164