Άγιος Έρωτας: Στο Γαλαξίδι τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha! Φωτογραφίες

Στο γραφικό Γαλαξίδι, με τα παλιά αρχοντικά και τα λιθόστρωτα δρομάκια, ταξίδεψε ο «Άγιος έρωτας» για τις ανάγκες των γυρισμάτων του. Εκεί, βρέθηκε η κάμερα του Alpha και κατέγραψε τα πάντα.

Οι πρωταγωνιστές έζησαν για λίγες ημέρες στον παλμό της όμορφης πόλης που μοιάζει να έχει βγει από άλλη εποχή διατηρώντας την παραδοσιακότητά της. Αυτός ο τόπος έγινε το σκηνικό όπου εκτυλίσσονται οι σχέσεις των χαρακτήρων της σειράς που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.

Όπως λέει ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου κ. Ιωάννης Βαρβάτος, το Γαλαξίδι είναι το κατάλληλο μέρος για να φιλοξενήσει τα γυρίσματα του «Άγιου έρωτα» καθώς «το Γαλαξίδι είναι μια πόλη με σπουδαία ναυτική παράδοση η οποία μέχρι τις ημέρες μας διατηρεί το παραδοσιακό της χρώμα αναλλοίωτο».

Η φιλοξενία των κατοίκων ήταν άψογη αφού όπως επισημαίνει και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξιδίου κ. Σπύρος Μπαρλιακός «το Γαλαξίδι και οι κάτοικοί του είμαστε φιλόξενοι, έχουμε πολλά πράγματα που μπορεί να δει κάποιος που θα έρθει εδώ». Στα γυρίσματα παραβρέθηκε και η Διευθύντρια του Δικτύου για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό στη Φωκίδα «Δίκτυο Δελφών», κ. Έλλη Κοτσάνου.

Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε.

Πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της αγάπης; Και ο άνθρωπος πόσο μικρός και αδύναμος θα αποδειχθεί μπροστά στα πάθη του;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164