Άγιος έρωτας – Ταμίλα Κουλίεβα: «Η Θάλεια είναι σπουδαία γυναίκα, θέλω να φανούν τα ‘θέλω’ της»

Ο «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να γίνει η νέα καθημερινή μας συνήθεια, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια συναρπαστική ιστορία που θα αγαπήσουμε.

Πόσο δυνατός μπορεί να αποδειχθεί ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα πάθη, το μίσος και τον έρωτα;

Η άφιξη του νέου και γοητευτικού ιερέα και καθηγητή Θεολογίας πατρός Νικολάου σε μια μικρή πόλη θα προκαλέσει το ενδιαφέρον όλων. Κανείς δε γνωρίζει τι τον έχει οδηγήσει εκεί. Και κανείς δε μπορεί να προβλέψει – πόσο μάλλον ο ίδιος – ότι η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου, θα αποδειχθεί για εκείνον η πιο δύσκολη δοκιμασία.

Η Θάλεια Μαρκοπούλου, μητέρα της Χλόης, είναι μια γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένειά της. Δέχθηκε να παντρευτεί τον περιζήτητο γαμπρό Παύλο Μαρκόπουλο παρόλο που δεν ήταν ερωτευμένη μαζί του. Η ζωή που ονειρεύτηκε, όμως, δεν ήρθε ποτέ και οι προσδοκίες της εξανεμίστηκαν, καθώς η μια απογοήτευση διαδεχόταν την άλλη.    

Η Ταμίλα Κουλίεβα θα υποδυθεί την Θάλεια «μια γυναίκα αρκετά δυναμική», όπως λέει η ίδια, «που αν ήταν σε άλλη εποχή θα είχε κάνει σπουδαία πράγματα, όμως, βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’50. Είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να κρατήσει το σπίτι της. Το σπίτι της είναι το κάστρο της. Είναι πάρα πολύ καθαρή χωρίς δεύτερες σκέψεις και οι προθέσεις της είναι ξεκάθαρες. Θέλει να έχει τα παιδιά της δίπλα της, θέλει τον άντρα της και θέλει να αποτελεί παράδειγμα.»

Όπως θα πει χαρακτηριστικά, «δεν έχω βρει κάποιο ψεγάδι, μέχρι στιγμής, σε αυτή τη γυναίκα και αυτή είναι η δυσκολία σε ό,τι αφορά την προσέγγιση αυτού του ρόλου. Μου αρέσει αυτή η προσπάθεια που κάνει για τη ζωή της, την οικογένειά της, νομίζω ότι είναι σπουδαίο. Εγώ έτσι βλέπω την Θάλεια.»

Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι «βρισκόμαστε σε μια μικρή κλειστή κοινωνία που καθορίζει την συμπεριφορά των ανθρώπων. Οπότε μέσα από αυτή τη συνθήκη και την εποχή, προσπαθώ να ‘χτίσω’ μια γυναίκα η οποία θα έχει δυναμισμό και θα φανούν τα δικά της ‘θέλω’ για τη ζωή», καταλήγει.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164