Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Ασημίνα συγκρούεται ξανά με τη Δρόσω, όταν μαθαίνει τη σχέση της με τον Κωνσταντή

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες“, καθώς τα επόμενα επεισόδια είναι γεμάτα εκπλήξεις και ανατροπές. Ο Γιάννης Βίτσας μέσα από το περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ TV” μας έδωσε μια γεύση από τη συνέχεια.

Η Μυρσίνη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώνεται πως τα πράγματα είναι σοβαρά για την υγεία της. Όλη η οικογένεια Σεβαστού συγκλονίζεται και θα βρεθεί στο πλευρό της, με πρώτο και καλύτερο τον Δούκα. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να κερδίσει αυτή τη μάχη; Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στην Ασημίνα το δεσμό της Δρόσως και του Κωνσταντή και οι δύο αδελφές συγκρούονται, με την Ελένη να βρίσκεται άλλη μια φορά στη μέση.

Ο Βόσκαρης και η Σοφούλα ετοιμάζονται να φύγουν προσωρινά από το Διαφάνι αλλά ο Τόλλιας και η Παγώνα παρακαλούν την κόρη τους να μείνει. Θα τους ακούσει αυτή τη φορά; Η Ουρανία αντιμετωπίζει τα πρώτα προβλήματα στη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πιάνονται στα χέρια λόγω μιας σημαντικής αποκάλυψης, ενώ στο γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας θα κάνει την εμφάνισή του ένας απρόσμενος επισκέπτης…

© 2024 tlife.gr