Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια νύχτα πάθους για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή – Τι θα σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους;

Ένα spoiler για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στις “Άγριες Μέλισσες” έδωσε ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή το “Πρωινό“.

Έναν παθιασμένο έρωτα που θα οδηγήσει στον χωρισμό θα δούμε σύντομα στο Διαφάνι. Ο λόγος για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή! Η Δρόσω θα εξομολογηθεί στον Κωνσταντή ότι είναι ερωτευμένη μαζι του δηλαδή θα ανταποκριθεί στα συναισθήματά του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, όμως θα κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από όλους κι όλα. Θα είναι ένα παράνομο ζευγάρι γιατί εκείνος είναι αρραβωνιασμένος με τη Δόμνα.

Στο Διαφάνι όμως θα επιστρέψει κι ο Τάκης, ο οποίος θα εκβιάσει τη Δρόσω και με τον μικρό Σέργιο, καθώς θα της ζητήσει να αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής θα πέσει θύμα εκβιασμού από τη Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει ότι γνωρίζει τα πάντα για την φυτεία κι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

Έτσι έρχεται μια τεράστια σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και τον Κωνσταντή που θα οδηγήσει στο χωρισμό. Θα είναι οριστικός ή όχι; Αναμένεται να δούμε!

Δες το βίντεο:

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μια νύχτα πάθους για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή

© 2024 tlife.gr