Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Μία βόμβα από τη Δρόσω έρχεται να ανατρέψει κάθε δεδομένο

Συναρπαστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1 “Άγριες Μέλισσες“. Η Δρόσω δεν παρατάει εύκολα τα όπλα και θα συνεχίσει να μάχεται σκληρά, προκειμένου να ο μικρός Σέργιος να επιστρέψει στο Διαφάνι από το Παρίσι, όπου βρίσκεται μαζί με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο.

Σύμφωνα με “Το Πρωινό” και τον Αλέξη Μίχα, η Ασημίνα και ο Νικηφόρος επιστρέφουν από το Παρίσι, όμως τίποτα πια δεν είδε το ίδιο στη σχέση τους. Ο Νικηφόρος ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα και την απειλεί ότι θα της πάρει για πάντα το παιδί. Η Ασημίνα σοκάρεται, μη μπορώντας να πιστέψει όσα ειπώθηκαν από τον Νικηφόρο.

Ο ίδιος, μάλιστα, το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και ανακοινώνει στους Σεβαστούς την είδηση του διαζυγίου, γεγονός που ταράζει όλη την οικογένεια. Το ίδιο κάνει και με τον μικρό Σέργιο, ο οποίος αντιδρά πολύ άσχημα. Η Ασημίνα βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ η Ελένη και η Δρόσω είναι έξαλλες με τη στάση του Νικηφόρου.

Τότε, η Δρόσω σκέφτεται και προτείνει στην Ασημίνα να πάμε μαζί στο δικαστήριο και να διεκδικήσουν την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Δες το βίντεο με το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164