Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ο Νικηφόρος απειλεί την Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο – Οι ελπίδες της Δρόσως ναυαγούν

Οι Άγριες Μέλισσες επέστρεψαν δυναμικά τη νέα χρονιά στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές να μην έχουν τέλος. Οι αναταραχές στις ζωές των πρωταγωνιστών διαδέχονται η μία την άλλη και οι εξελίξεις που έρχονται πρόκειται να καθηλώσουν.

Η εκπομπή “Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έδωσαν ακόμα ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Ασημίνα και ο μικρός Σέργιος φεύγουν από το Διαφάνι και πηγαίνουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι λίγο πιο έξω από το χωριό. Όλο το χωριό θα κινητοποιηθεί και θα υπάρξει μεγάλη αναταραχή για το τι έχει συμβεί.

Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε σοκ, δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Απειλεί τον Μπάμπη και τον ρωτάει να γνωρίζει πού είναι η γυναίκα του. Ωστόσο, εκείνος του λέει ότι δεν έχει ιδέα. Λίγο αργότερα συλλαμβάνεται από τη χωροφυλακή προκειμένου να αποκαλύψει την κρυψώνα της Ασημίνας, ωστόσο γι’ ακόμα μια φορά δεν το κάνει.

Η Ελένη θα είναι η πρώτη που θα συναντήσει την Ασημίνα. Στη δεύτερη συνάντηση που θα έχει με την αδερφή της θα της μεταφέρει το μήνυμα του Νικηφόρου, ο οποίος είναι έξαλλος μαζί της. Ο ίδιος αναφέρει πως αν τον αφήσει, θα της πάρει για πάντα το παιδί και δεν θα την αφήσει να το δει ξανά. Η Ασημίνα γυρίζει στον Νικηφόρο, όμως η σχέση των δύο έχει πια διαρραγεί, σχεδόν οριστικά.

Όσον αφορά στην επικοινωνία της Δρόσως με τον μικρό Σέργιο, εκείνη ελπίζει ότι πλέον θα μπορεί να τον βλέπει περισσότερο. Ωστόσο, η Δρόσω θα έχει μία συνάντηση με τον Δούκα και την Μυρσίνη και θα της θέσουν δρακόντειους όρους σχετικά με το παιδί.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164