Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Θα βαφτεί με αίμα το Διαφάνι – Η Μυρσίνη διψάει για εκδίκηση – Η Ελένη σε σοκ από την αποκάλυψη του Βόσκαρη

Όσο οι Άγριες Μέλισσες πλησιάζουν στο τέλος της δεύτερης σεζόν, τόσο πιο συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις. Παρά το γεγονός ότι ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής προσπαθούν να διαφυλάξουν το τραγικό μυστικό των αδελφών Σταμίρη, η Μυρσίνη ανακαλύπτει την τραγική αλήθεια!

Αυτό που τόσα χρόνο υποψιαζόταν αποκαλύφθηκε. Ότι δηλαδή όχι μόνο η Ελένη αλλά και οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον γιο της Σέργιο. Στην αρχή καταρρέει αλλά μετά με λύσσα θέλει να πάρει εκδίκηση και φυσικά θα το κάνει με σκοτεινό τρόπο. Μισεί και τις 3 αδελφές αλλά είναι εξοργισμένη με την Ασημίνα που είχε το θράσος να μπει στο σπίτι της και να παντρευτεί το γιο της τη στιγμή που είχε αφαιρέσει τη ζωή του Σέργιου.

Την ώρα που είναι έτοιμη να τα πει όλα στο Δούκα εκείνος μπαίνει φυλακή για το φόνο του Σωκράτη Θέμελη. Τα μαθαίνει όλα όμως καθώς ένα πρόβλημα με την καρδιά του, του επιτρέπει να γυρίσει σπίτι και να κρατείται εκεί. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής, μάταια προσπαθούν να ηρεμήσουν τη μητέρα τους. Εκείνη έξαλλη να πάει την εκδίκησή της. 

Νικηφόρος και Κωνσταντής, ταμπουρώνονται στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη με το Λάμπρο για να τις προστατεύσουν. 

Νικηφόρος και Κωνσταντής, ταμπουρώνονται στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη με το Λάμπρο για να τις προστατεύσουν.  H πιο σκοτεινή νύχτα ξεκινάει στο Διαφάνι, καθώς η Μυρσίνη είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το σατανικό σχέδιο εκδίκησης για να εκδικηθεί!

Την ίδια ώρα ο Βόσκαρης, σοκαρισμένος στη φυλακή, αφού μαθαίνει ότι η μητέρα του την οποία σκότωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου δεν ήταν αυτή που σκότωσε τον πατέρα του αλλά ο πατέρας του Δούκα. Τον καλεί στη φυλακή αλλά ο Δούκας αρνείται να πάει. Έτσι ο Βόσκαρης κάνει το επόμενο βήμα και καλεί στη φυλακή την Ελένη όπου και ρίχνει την βόμβα! Της αποκαλύπτει ότι ο Δούκας και ο Σέργιος δηλητηρίασαν τον πατέρα της Γιώργη Σταμίρη για να του πάρουν τα χωράφια! Το σοκ της Ελένης είναι μεγάλο αλλά αποφασίζει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να σκεφτεί την επόμενη κίνηση της.

Πηγή: My tv

 

© 2024 tlife.gr