Άγριες Μέλισσες: Σάρωσαν στην τηλεθέαση παρά την εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδη στο Big Brother

To βράδυ της Παρασκευής είχαμε το Live Show του Big Brother γνωρίζοντας ότι η παίκτρια Χριστίνα Ορφανίδη θα έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Και πράγματι η Χριστίνα με όσα εξομολογήθηκε για το ροζ βίντεο που διαρρεύσει ο πρώην σύντροφός της για να την εκδικηθεί οι τηλεθεατές δεν ξέχασαν τη μεγάλη τους αγάπη, τις Άγριες Μέλισσες που σάρωσαν στους δείκτες της τηλεθέασης. Η ομολογία της Ελένης Σταμίρη ότι δολοφόνησε τον Σέργιο Σεβαστό, εκτόξευσε την τηλεθέαση

Σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα της Nielsen οι Άγριες Μέλισσες έφθασαν μέσο όρο στο 26,3% στο δυναμικό κοινό κάνοντας pic σε τέταρτο 31,2 ενώ στο σύνολο του κοινού έφθασαν μέσο όρο 28, 3% με pic σε τέταρτο το 33,7!

Το Big Brother στον ΣΚΑΪ  έφθασε σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό το 20% ενώ στο σύνολο του κοινού έφθασε σε τέταρτο το 20,1%. Ο μέσος όρος τηλεθέασης του show, έφθασε το 15,3 στο σύνολο του κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος τηλεθέασης του live του Big Brother, έφθασε το 16,1%!

Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164