Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες – Στεφανία Καλοιμοίρη: Ποια είναι η καλλονή ηθοποιός που θα κλέψει την καρδιά του Άγγελου

Την Στεφανία Καλοιμοίρη την είδαμε ως Σταυριανή στις Άγριες Μέλισσες για πρώτη φορά το βράδυ της Δευτέρας, να φλερτάρει τον Άγγελο. Η Σταυριανή θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Άγγελου στα επόμενα επεισόδια και να κάνει τη Σοφούλα να ζηλέψει αφού γυρνώντας πίσω στο Διαφάνι θα θέλει ξανά πίσω τον εγγονό του Νέστορα!

Την Σταυριανή υποδύεται η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, Στεφανία Καλομοίρη και μπορεί να μην ξέρουμε αν θα κερδίσει τον Άγγελο στο τέλος, όμως θα τον κάνει να θέλει να ξεκινήσει μια νέα αρχή στη ζωή του… Η Στεφανία είναι απόφοιτη της σχολής του κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας.

Εδώ στις Άγριες Μέλισσες…

Σε συνέντευξή της το 2019 στο θεατρικό site all4fun.gr, η Στεφανία είπε για την τηλεόραση: “Με την τηλεόραση δεν έχω ιδιαίτερη σχέση.Δεν βλέπω και δεν έχει τύχει να κάνω κάτι σε αυτή. Παρ’όλ’ αυτά δεν αποκλείω το γεγονός να συμμετάσχω κάποια στιγμή σε κάτι που πραγματικά θα με αφορά”.

Για το πως ξεκίνησε: “Όταν ήμουνα μικρή μου άρεσε πολύ να μεταμφιέζομαι. Στο νηπιαγωγείο, απ’ότι μου χει πει η μαμά μου είχα πάρει πολύ σοβαρά την απαγγελία ενός ποιήματος για μια αμυγδαλιά. Πρώτη δημοτικού στο τέλος της χρονιάς κάναμε παράσταση την Ντενεκεδούπολη του Ευγένιου Τριβιζά, όπου έκανα την κακιά καμινάδα και το ελατήριο. Ενθουσιάστηκα τόσο που γράφτηκα στα μαθήματα του θεατρικού παιχνιδιού στο ολοήμερο σχολείο. Κάπου εκεί στην έκτη αποφάσισα ότι εγώ ηθοποιός θέλω να γίνω κι έτσι με παρότρυνση του μπαμπά μου έδωσα εξετάσεις στο Καλλιτεχνικό σχολείο του Γέρακα, το οποίο μόλις είχε δημιουργηθεί, στην κατεύθυνση του Θεάτρου – Kινηματογράφου”.

Με το τραγούδι η σχέση μου είναι καλή. Τα τελευταία χρόνια κάνω μαθήματα ακορντεόν. Τον χορό τον λατρεύω. Όσο για τον αθλητισμό, μικρή έκανα ενόργανη. Αυτόν τον καιρό έχω πορωθεί με τις πιλάτες.

Μπορεί να μην ξέρουμε για πόσα επεισόδια θα μείνει η Στεφανία ως Σταυριανή στις Άγριες Μέλισσες, ωστόσο η παρουσία της δεν θα περάσει σίγουρα απαρατήρητη…

Πηγή φωτογραφιών: instagram @stefania.kalomoiri

© 2024 tlife.gr