Άγριες Μέλισσες: «Τα νούμερα της σειράς έπεσαν γιατί ξεκινήσαμε αργά»

Στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες όπου και πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν, αλλά και στα σχέδια γάμου με την σύντροφό του.

Ο Γιώργος Σουξές για τον γάμο του

«Μην πιστεύετε όσα γράφονται. Δε είμαι κατά του γάμου, άμα συμβεί στη ζωή μου, θα το κάνω. Δεν μπορώ να σας πω πώς γνωριστήκαμε με την σύντροφό μου γιατί μου το έχει απαγορεύσει. Θα παντρευτούμε 27 Αυγούστου, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει αν γίνει στην εκκλησία ή στο δημαρχείο. Όλα αυτά τα θέματα περνούν από τα χέρια της», δήλωσε ο Γιώργος Σουξές.

Γιώργος Σουξές – «Γι’ αυτό πέσανε τα νούμερα τηλεθέασης στις Άγριες Μέλισσες»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει φέτος η σειρά του ANT1: «Φέτος πέσανε τα νούμερα. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι, εντάξει αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το δεύτερο είναι ότι είναι δύσκολο φέτος το θέμα της σειράς. Έχει ξυλοδαρμούς, βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι αυτά δεν τα θέλουν γιατί επιστρέφοντας στο σπίτι τους, θέλουν να χαλαρώσουν λίγο», είπε ο Γιώργος Σουξές.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164