Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Πέμπτη – Ο Τάκης βάζει σε πειρασμό τη Δρόσω – Ο Βόσκαρης επιτίθεται στην Ελένη

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κάνουν ψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά τον ανταγωνισμό! Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Τετάρτης, την Πέμπτη θα έχουμε καθηλωτικές εξελίξεις, με τον Τάκη να έρχεται στο Διαφάνι έτοιμος για όλα και βάζοντας τη Δρόσω σε σκέψεις… Της λέει να φύγουν παίρνοντας μαζί και το παιδί της, τον μικρό Στέργιο!

Πάρε μια γεύση απ΄όσα θα δεις την Πέμπτη στις Άγριες Μέλισσες στον Ant1 στις 22:00

Για ποιο λόγο ήρθε ο Τάκης στο Διαφάνι; Η πρότασή του στη Δρόσω θα τη βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Θα φύγουν μαζί και μάλιστα όχι μόνοι τους από το Διαφάνι; Η Ασημίνα προσπαθεί να καταλάβει την περίεργη συμπεριφορά του Νικηφόρου ενώ ο Μπάμπης αρνείται να τη δεχτεί κι αυτό τη βάζει σε μεγαλύτερες υποψίες.

Ο Δούκας, έχοντας μάθει για τις χασισοφυτείες από τον Θέμελη, προσπαθεί να πείσει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη να σταματήσουν, αλλά και οι δύο είναι ανένδοτοι. Ο Βόσκαρης με τον Νικολαΐδη ανακρίνουν τον Νέστορα και ο Βόσκαρης θα μπλέξει στην υπόθεση ένα ακόμα πρόσωπο, υπεράνω υποψίας, ως συνεργό του Κυπραίου.

Ο Νικηφόρος βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει τον Συνεταιρισμό και ο Φανούρης βρίσκεται υπόλογος για τα λεφτά που χάθηκαν από το ταμείο τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164