Site icon TLIFE

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε την Τρίτη – Η “βόμβα” του Νικηφόρου και η παγίδα για τον Βόσκαρη

Μετά το δυνατό επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες με την Ανέτ να είναι έτοιμη να προδώσει τον Δούκα για τη δολοφονία του Θέμελη, την περιγραφή από την Ασημίνα της δολοφονίας του Σέργιου και τον ξυλοδαρμό της Σοφούλας από το Βόσκαρη, ο Νικηφόρος ρίχνει τη βόμβα του διαζυγίου και η Ασημίνα χάνει για άλλη μια φορά τη γη κάτω από τα πόδια της

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του.

 

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

© 2024 tlife.gr