Site icon TLIFE

Αιμίλιος Χειλάκης: «Με την Αθηνά Μαξίμου δε μπορέσαμε να κάνουμε παιδιά, είμαστε καλά που η οικογένειά μας είναι αυτής της δυαδικότητας»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης το βράδυ της Τετάρτης 2/10 στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μέσα σε όλα, μίλησε για τη «μάχη» που δίνει εδώ και πολλά χρόνια για να κερδίσει την αποδοχή των γονιών του, αλλά και τον λόγο που με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου δεν έκαναν παιδιά.

«Αν είσαι συνεπής με τον άνθρωπό σου και του λες κάθε μέρα πόσο όμορφος είναι για σένα, πόσο ανάγκης τον έχεις, πόσο τον αγαπάς, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρνεις, αν δεν πετάς τα σκουπίδια ή πετάς τα ρούχα σου δεξιά κι αριστερά. Είμαι κλασσικός Έλληνας άνδρας…Το βασικό είναι να θαυμάζεις τον άλλον! Τι όμως ο μηχανισμός θαυμασμού; Οι περισσότεροι τραβάνε το πόσο θαυμάζουν τον εαυτό τους για να θαυμάσουν τον άλλον. Εγώ έχω απεμπλακεί από αυτό….

Είμαστε κοινωνικά όντα και σαν είδος μας έχει σώσει η οικογένεια. Είμαστε όντα που χρειαζόμαστε την εκ των έσω παραδοχή… Είμαι ένας άνθρωπος που πάλεψα πολύ για να με αποδεχτούν στην οικογένεια. Η μητέρα μου ακόμη και τώρα, 35 χρόνια που είμαι σε αυτό το επάγγελμα, δεν μπορεί να δεχθεί ότι έγινα ηθοποιός» εξομολογήθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Για τους λόγους που με τη σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου και το πως είναι μέσα σε αυτή τη συνθήκη ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε, «Είμαστε οικογένεια, εγώ η σύζυγός μου και το σκυλάκι μας. Δεν κάναμε παιδιά, δεν μπορέσαμε, μετά τελείωσε. Αλλά είμαστε οικογένεια! Αυτός που λέει ότι δεν είναι οικογένεια, δεν αντέχει ούτε τα έντερά του. Βλέπουν εμένα και την Αθηνά που προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε μεταξύ μας και τους άλλους και αυτοί δεν είναι. Είναι χοντρό αυτό που λέω αλλά εμείς είμαστε καλά που η οικογένειά μας είναι αυτής της δυαδικότητας. Οι άλλοι δεν είναι καλά και προβάλλουν σε εμάς το “είστε σίγουρα καλά;”».

 

© 2024 tlife.gr