Site icon TLIFE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ξεκινάω το τραγούδι και τις εμφανίσεις, μαζί μου θα είναι η Νίνα Λοτσάρη και η Σάγια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια καθώς θα δραστηριοποιηθεί στο τραγούδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Φέτος θα είναι μια πολύ δημιουργική και διαφορετική χρονιά για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο κομμάτι της μουσικής. Μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις και στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν το είχα επιχειρήσει, αλλά ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το κάνω. Η μουσική είναι κάτι που αγαπώ. Θα είμαι σε μαγαζί στον Κεραμεικό και μαζί μου θα είναι η Νίνα Λοτσάρη και η Σάγια. Έχω ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής, είμαι πολύ καλή και αυστηρή μαθήτρια», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συνέχισε: «Ξέρω ότι θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια τα οποία είναι στο πρόγραμμα από τη στιγμή που εκτίθεσαι». 

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Όσο μεγαλώνεις γίνεται πιο προσεκτικός με την προσωπική σου ζωή, οπότε για να βγει τώρα κάτι στη δημοσιότητα θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί. Δεν μου αρέσει να πατάω το όνομά μου στο Google και να βλέπω διάφορες σχέσεις, μου αρέσει να υπάρχουν σταθμοί στη ζωή μου, όπως ήταν ο πρώην άντρας μου αλλά και ο πρώην σύντροφός μου».

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε: «Έχω επικοινωνία με τον Στάθη Σχίζα, έχουμε άψογες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Υπάρχει πολλή αγάπη και από τις δύο πλευρές και χαίρομαι να τον βλέπω ευτυχισμένο». 

© 2024 tlife.gr