Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Παραμένω σιωπηλός» – Η αντίδραση για την πρόσφατη εμφάνιση με την ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή Fay’s Time και την δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου. 

Ο γνωστός ποινικολόγος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη δημόσια εμφάνισή του με τη Τζένη Οικονόμου, αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Ζωή Λάσκαρη και σχολίασε και την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

«Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου έπαιξα το παιχνίδι της δημοσιότητας, το οποίο εγκατέλειψα σταδιακά μετά, διότι είδα ότι τελικά και δεν ωφελεί και δεν είναι δεοντολογικά σωστό. Είχα μια παρουσία τηλεοπτική μέσα από τις δίκες που είχα αναλάβει τότε», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Για τη δημόσια εμφάνισή του με τη Τζένη Οικονόμου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απάντησε: «Δεν με αφορά αν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Αν κρίνουν ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, εγώ παραμένω σιωπηλός». 

Όσον αφορά στον γάμο του με τη Ζωή Λάσκαρη, ο δικηγόρος ανέφερε: «Η Ζωή Λάσκαρη για εμένα ήταν μια υπέροχη και μοναδική παρουσία. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Με τα πάνω και τα κάτω, με τις μπουνάτσες και τις φουρτούνες. Το ότι διήρκησε 40 χρόνια όμως, νομίζω αποδεικνύει ότι υπήρξε ένας πολύ ισχυρός και πραγματικός δεσμός. Νομίζω και οι δύο κρατήσαμε τη σχέση, αλλά περισσότερο η Ζωή. Σε οποιεσδήποτε κρίσεις είχαμε η Ζωή ήταν αυτή που ξεπέρναγε το πρόβλημα. Ποτέ δεν είχαμε φτάσει κοντά στον χωρισμό». 

Τέλος, για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σχολίασε: «Δεν μπορώ παρά και εγώ να δικάσω αυτόν τον άγριο ξυλοδαρμό για τον οποίο κατηγορείται ο Απόστολος Λύτρας. Είναι κάτι το οποίο με θλίβει και με εξοργίζει. Η δική μου θέση από την άλλη πλευρά, είναι ότι η δίωξη που του ασκήθηκε δεν ήταν σωστή. Δεν έπρεπε να διωχθεί για κακούργημα αλλά για πλημμέλημα. Αν διαβάσει κάποιος την ιατροδικαστική έκθεση που προκύπτει από τον αδικαιολόγητο ξυλοδαρμό, δεν οδηγούν και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να θεωρηθεί κακούργημα. Με τον Απόστολο Λύτρα έχω μια τυπική συναδελφική σχέση. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ σε υπόθεση μαζί του». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164