Site icon TLIFE

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Κινείται νομικά για αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media – «Σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Summer’s Cool» και εξήγησε το παρασκήνιο της τελευταίας του ανάρτησης στο Facebook, στην οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους για τα μηνύματα ακραίου μίσους που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

«Ο μόνος λόγος που μια στο τόσο ασχολούμαι με κάποιον δικαστικά και με ένταση που με προτρέπει σε θάνατο (είναι πάρα πολλοί) δεν είμαι εγώ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Είναι για κάποιον άνθρωπο που μπορεί ένα τέτοιο σχόλιο να του αλλάξει τη ζωή, να τον οδηγήσει σε άσχημες σκέψεις κτλ. Δεν θα το κάνω για μένα για άλλη μια φορά. Εκ της διευθύνσεως. Τα λέμε, ένστολε Μάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Facebook.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s Cool» ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ανέφερε:  «Γενικά δεχόμαστε άσχημα σχόλια, οκ… αλλά δεχόμαστε και σχόλια που σε προτρέπουν σε πολύ άσχημα πράγματα, όπως «πήδα από το μπαλκόνι να ησυχάσουμε». Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο για το οποίο αποφάσισα να κινηθώ νομικά. Με το πρόσχημα ότι είμαστε διάσημα πρόσωπα και πρέπει να τα ανεχόμαστε».

«Εγώ δεν το ανέχομαι και μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματά μου αλλά ένα παιδί εκεί έξω ίσως να μη μπορεί να το διαχειριστεί. Είπα στους δικούς μου: ένας κάθε φορά θα την πληρώνει», επισήμανε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

«Απαντάω συνέχεια και τσακώνομαι με όλο τον κόσμο. Μου λένε κάποιοι: μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο άνθρωπος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν πάντα προς την αρνητική κατεύθυνση; Από πού κι ως πού να δίνω εγώ περιθώριο και συγχώρεση; Κάπου είναι και βαρετό συνέχεια», κατέληξε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

© 2024 tlife.gr