Site icon TLIFE

Αλέξης Γεωργούλης – Στενή φίλη του στο T-live: «Αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα του – Για μένα αυτός είναι το θύμα»

Στην κάμερα της εκπομπής T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη μίλησε στενή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από την Ελένη Χρονοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γυναίκα από το περιβάλλον του ευρωβουλευτή, ο Αλέξης Γεωργούλης πάντα είχε τις καλύτερες σχέσεις με το γυναικείο φύλο και τις πρώην του, ενώ θεωρεί ότι στην υπόθεση ο ίδιος είναι το θύμα.

«Ό,τι και να μάθω για τον Αλέξη, ό,τι και να ακούσω, δεν πρόκειται να αλλάξει τη δική μου τη γνώμη. Ο Αλέξης είναι αδελφός! Είναι ένας από τους πιο λαμπερούς ανθρώπους που μπορεί κανείς που έχει την τύχη να τον έχει κοντά του. Είναι από τους ανθρώπους που θα σου σταθούνε. Θα έρθει από το πουθενά.

Έχουμε ζήσει πολλά! Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Έρχεται στο σπίτι μου – και αυτός και η οικογένειά του – έχουμε κάνει Χριστούγεννα, Πάσχα μαζί πάνω στο χωριό. Μια εξαίρετη οικογένεια», αναφέρει η στενή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη.

«Για μένα αυτός είναι το θύμα»

Για την πρώτη της αντίδραση μετά την είδηση της καταγγελίας: «Στεναχωρήθηκα με αυτό που άκουσα. Εννοείται δεν πιστεύω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του γιατί δεν ήθελα να τον “φορτώσω”. Ήδη φαντάζομαι ότι θα είναι σε μια πολύ άσχημη κατάσταση γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος. Αισθάνεσαι ασφάλεια δίπλα του. Λες έχω τον αδελφό μου, έχω τον φίλο μου, έναν άνθρωπο που μπορώ να του εμπιστευτώ τα πάντα», επισημαίνει η φίλη του Αλέξη Γεωργούλη.

Ενώ καταλήγει στην κάμερα του T-live: «Θεωρώ ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι το θύμα αυτή τη στιγμή. Είναι ένα εργαλείο. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση της κοπέλας. Αν εμένα μου φερόταν έτσι θα τον έστηνα στα 5 μέτρα».

 

© 2024 tlife.gr