Αλέξης Κούγιας: Συγκλονισμένος για τη Μαρινέλλα – Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση τους

Ο Αλέξης Κούγιας με αφορμή την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και στη Χριστίνα Βουδούρη, στέλνοντας τις ευχές του στην ερμηνεύτρια να επανέλθει σύντομα. Μάλιστα, αποκάλυψε την άγνωστη σχέση που τους συνδέει…

«Νιώθω συγκλονισμένος. Δεν γνωρίζει βέβαια ο κόσμος ότι υπήρξα 20 χρόνια δικηγόρος της Μαρινέλλας, τότε που ήταν ιδιαίτερα ενεργή στις συνεργασίες της με τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και στις εταιρίες παραγωγής, τότε που ήταν η εποχή των δίσκων», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας για τη Μαρινέλλα. 

Για την άγνωστη σχέση τους, ο Αλέξης Κούγιας εξομολογήθηκε: «Γίναμε αδελφικοί φίλοι και γίναμε και συγγενείς. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, βάπτισε Χριστιανή την πρώτη μου σύζυγο η οποία ήταν Ισραηλίτης το εκκλησάκι ιδιόκτητο που έχω στην Κορινθία. Εκεί, σε αυτό το εκκλησάκι έγινε και ο γάμος μας με κουμπάρα την Μαρινέλλα».

«Η μόνη της έννοια και φροντίδα ήταν η κόρη της, η Τζωρτζίνα την οποία μόνη της έχει μεγαλώσει όλα αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164