Site icon TLIFE

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ίσως θα έπρεπε να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου» – Η σπάνια εξομολόγηση για την πορεία της

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στο Στούντιο 4 και στον Κωνσταντίνο Κούρο με αφορμή τη μεγάλη της συναυλία στον κήπο του Μεγάρου στις 10 Ιουνίου.

Η πετυχημένη ερμηνεύτρια αναφερόμενη στην πορεία της, έκανε αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για την σχέση της με τον κόσμο αλλά και το κοινό που την ακολουθεί στις συναυλίες της.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει μία αλήθεια πάνω μου. Δεν έχει καμία διαφορά η Άλκηστις από την σκηνή, με την Άλκηστις που είναι κάτω από την σκηνή. Είμαι 50 χρόνια σε αυτό που λέγεται ελληνικό τραγούδι. Η αγάπη μου και το πάθος μου δεν έχουν μειωθεί ούτε ένα χιλιοστό», είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Κάνοντας αναδρομή στη ζωή της: «Ίσως θα έπρεπε να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου, αλλά είναι τέτοια η αγάπη για τη μουσική και την επικοινωνία που νομίζω ότι τα φέρνει όλα σε μια ισορροπία», εξομολογήθηκε η Άλκηστις  Πρωτοψάλτη.

Όσο για τη στιγμή που ξεχωρίζει στα 50 χρόνια πορείας της, αυτή την είναι άλλη από την εμφάνισή της στου Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

© 2024 tlife.gr