Site icon TLIFE

Αναστασία Γιάμαλη: «Έχω το σύνδρομο της “καλής μαθήτριας”, κάνω ψυχοθεραπεία για αυτό»

Η Αναστασία Γιάμαλη βρέθηκε καλεσμένη στο «Πάμε Δανάη» μιλώντας για την πορεία της αλλά και τη μεταγραφή της στο Mega. 

«Είμαι αγχωμένη στη δουλειά, για το εάν έχω διαβάσει αρκετά και αν είμαστε έτοιμοι για τον αέρα. Αυτό είναι καθημερινότητα για εμένα. Πρέπει να υπάρχει η ετοιμότητα. Έχω το σύνδρομο της “καλής μαθήτριας”, κάνω ψυχοθεραπεία γι’ αυτό», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

Όπως λέει, αυτό που την κάνει να αισθάνεται καλά μετά την εκπομπή της είναι το γεγονός πως ξέρει ότι έκανε τη δουλειά της με αξιοπρέπεια.

«Το ξέρω πως δεν πρέπει να καθοριζόμαστε από τη δουλειά μας αλλά εγώ ξέρω πως πρέπει να την κάνω καλά. Όταν νιώθω πως ένα θέμα το πήγα ένα βήμα παραπέρα και πως έχω κάνει τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια, κοιμάμαι καλά τα βράδια. Το να βλέπω τους ανθρώπους μου πως είναι καλά και έχω και το άγχος του “πού πάμε”», πρόσθεσε η Αναστασία Γιάμαλη.

Όσο για την κριτική και τα σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν: «Δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους. Στο παρελθόν με ενοχλούσε πολύ γιατί έλεγα εγώ βγήκα να πω ένα ρεπορτάζ γιατί ασχολούνται με το μαλλί μου. Κατάλαβα πως δεν είναι το ντεκολτέ και το μαλλί αλλά για την άποψή μου».

© 2024 tlife.gr