Site icon TLIFE

Αναστάσιος Ροϊλός: «Έρχονται με τα μικρόφωνα κάπου έξω – Γιατί οι ηθοποιοί να πρέπει να έχουν άποψη για όλα;»

Ο Αναστάσιος Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη μιλώντας για την πορεία του στην υποκριτική και την παράσταση «Άμλετ» στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Δεν ήταν το όνειρο μου να γίνω ηθοποιός. Κάπως από μία αγάπη για την ποίηση και την λογοτεχνία, στην εφηβεία μου ήρθε. Ήμουν ανάμεσα στην Λογοτεχνία και στην Ψυχολογία. Μπήκα τελικά στην σχολή μετά από μια προτροπή καθηγήτριας μου και τότε ένιωσα ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει», ανέφερε αρχικά ο Αναστάσιος Ροϊλός. 

«Θεωρώ ότι μιλάω μέσα από την δουλειά μου. Σκέφτομαι ότι ζούμε σε μια εποχή υπερπληροφόρησης κι έρχεται και η παραπληροφόρηση, νομίζω αυτό με κάνει κάπως να μην θέλω να λέω πολλά», είπε για τον χαρακτήρα του ο Αναστάσιος Ροϊλός.

Για τον τον τρόπο με τον οποίοι αρκετοί συνάδελφοί του επικοινωνούν στα media: «Πολλές φορές τα μικρόφωνα που ”έρχονται” κάπου έξω και θέλουν μια άποψη για ένα ζήτημα πέρα από τη δουλειά μας, γιατί οι ηθοποιοί να πρέπει να έχουν άποψη για όλα; Nα έχουν, αλλά γιατί να μιλήσουν γι’ αυτό σαν να είναι ένα πάνελ; Oχι μόνο οι ηθοποιοί, όλοι οι καλλιτέχνες», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη».

© 2024 tlife.gr