Αναστάσης Ροϊλός: «Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια μου»

Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την μοναξιά των παιδικών χρόνων, τους ψυχαναγκασμούς και τις μεγάλες του αγάπες, τον ναρκισσισμό των ηθοποιών, την εξωτερική εμφάνιση και τις γυμνές σκηνές.

«Στο μεγάλωμα μου διάβαζα μεν, άλλα έκανα και όλα όσα κάνουν τα παιδιά, δεν πουλάω τον εαυτό μου ως κάλο παιδί και «ιντελεκτουέλ» ούτε και σήμερα. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια μου, η μοναξιά ήταν ένας σημαντικός παράγοντας για να αρχίσω να ψάχνω τα πράγματα μόνος μου.

Χωρίς να το ξέρω, ήταν σα να ζούσα σε έναν εντελώς δικό μου μικρόκοσμο, έχω έναν αδελφό άλλα δεν είχαμε καμία σχέση. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, δεν μου αρέσει να αναλώνομαι σε πράγματα που νιώθω ότι δεν με πάνε μπροστά και δεν μου κάνουν κάλο» ανέφερε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός.

«Είμαι στα όρια του ψυχαναγκαστικού και στη δουλειά μου και στα πρακτικά, θα σηκωθώ και θα στρώσω κατευθείαν το κρεβάτι μου, αλλιώς έχω ένα βάρος μέσα μου. Τους λογαριασμούς τους πληρώνω τη μέρα που εκδίδονται για να μην τους ξεχάσω. Με ενοχλούν πολλά στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα, άλλα νομίζω ότι όλα ξεκινούν από τις αντικοινωνικές συμπεριφορές. Όταν κάποιος βρίσκεται σε μία θέση & έχει βήμα και δεν πιστεύει αυτά που λέει, άλλα λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο κόσμος, είναι αντικοινωνική συμπεριφορά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Για την διαφύλαξη της προσωπικής ζωής του αλλά και για την αγάπη του για τις μηχανές, ο Αναστάσης Ροϊλός υπογράμμισε πως: «Όταν σχολιάζεται η ζωή μου ή μία σχέση μου, μπαίνω σε μία διαδικασία άμυνας ανάλογα με το τι και πως θα ειπωθεί, ανάλογα με τα όρια που τηρούνται. Μέχρι στιγμής υπάρχει ένα όριο σε όσα λέγονται για μένα, από την άλλη ξεχνάω εύκολα, οπότε είναι και αυτός ένας μηχανισμός άμυνας. Κάτι που λέγεται, δηλώνει πιο πολλά γι’ αυτόν που το λέει, πάρα γι’ αυτόν τον οποίο αφορά. Λατρεύω τις μηχανές κι όταν έχω ένα κάλο επιχείρημα δεν ψάχνω άλλα, ανέβηκα, μου άρεσε, τέλειωσε. Υπάρχει ένα πολύ ωραίο τσιτάτο για τις μηχανές που λέει «κάντε τα παιδιά σας να αγαπήσουν τον «μοτοσυκλετισμό», δεν θα έχουν ποτέ λεφτά για ναρκωτικά».

Για την σημασία της εξωτερικής εμφάνισης αλλά Και για την φύση, τόνισε: «Όλοι θα έπρεπε να έχουμε αντίληψη της ιδιαίτερης σχέσης μας με τη φύση, αγαπώ τα φυτά, έχω πολλά φυτά στο σπίτι μου και μάλιστα τους μιλάω κιόλας. Είναι σημαντική η εμφάνιση άλλα δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, έμενα οι άνθρωποι που μου αρέσουν σπάνια έχουν την κλασική, αντικειμενική ομορφιά».

Θα έκανε γυμνές σκηνές; Όπως αποκάλυψε ο Αναστάσης Ροϊλός, «δεν θα έκανα μία γυμνή σκηνή για οποιονδήποτε σκηνοθέτη. Κατ’ αρχάς στη «Μάγισσα» ήξερα από το σενάριο ότι η συγκεκριμένη σκηνή είναι απαραίτητη. Η γυμνή σκηνή ήταν σημαντική για την ψυχολογία του ηρώα, εφόσον υπήρχε συζήτηση & εμπιστοσύνη ότι αυτό που θα φανεί δεν θα είναι πρόστυχο η δήθεν την κάναμε».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164