Η Ανδρομάχη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τρίτης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της, τον σύντροφό της Γιώργο Λιβάνη αλλά και τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά στην Θεσσαλονίκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, πέρασα υπέροχα. Ήταν όλα τέλεια. Ήταν όλα εύκολα, δεν είχα επιπλοκές. Γέννησα φυσιολογικά. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, δεν θα την άλλαζα. Όταν αναπολώ είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω ζήσει. Ο γιος μου είναι η χαρά της ζωής. Είναι πολύ τυχερό μωρό γιατί έχει ανθρώπους να το αγαπάνε. Το μωρό μας ήρθε πάνω στον έντονο έρωτα μας.
Θα τον πούμε Γεράσιμο από τον μπαμπά του Γιώργου. Ο Γιώργος είναι πολύ καλός με τα παιδιά, τρελαίνεται, οπότε όταν είδα τον άνθρωπό μου να συμπεριφέρεται έτσι στα μωρά, μου το έβγαλε να γίνω μαμά. Τον ερωτεύομαι φουλ» εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη για τον γιο της και τον σύντροφό της, Γιώργο Λιβάνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ