Ανίτα Μπραντ για Χάρη Χριστόπουλο: «Βλέπουμε πού βρίσκεται ο ένας και ο άλλος με το GPS»

Η Ανίτα Μπραντ παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Λίλυ Πυράκη. Η γνωστή make up artist μίλησε για την όμορφη σχέση της με τον Χάρη Χριστόπουλο ενώ αποκάλυψε τις δυσκολίες που περνάει.

«Μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα και μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα, αλλά σίγουρα θα χάσει τον εαυτό της στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μένει χρόνος καθόλου για τον εαυτό της, αν κάποιος τα κάνει όλα. Ουσιαστικά έχω βοήθεια για να μπορώ να δουλεύω. Σίγουρα αυτή η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αληθινή. 

Ο Χάρης με στηρίζει αλλά δεν τα κάνει όλα μαζί μου, είναι για το παιχνίδι με τα παιδιά, τις βόλτες, τη διασκέδαση. Θα κάνει ό,τι χαζομάρα μπορείς να σκεφτείς μαζί με τα παιδιά» ανέφερε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

«Με τον Χάρη έχουμε ζηλέψει ο ένας τον άλλον. Μετά από δυο παιδιά και οι δυο μας ξέρουμε τους κωδικούς των κινητών, τι να κρύβεις; Βλέπουμε πού βρισκόμαστε ο ένας και ο άλλος με το GPS. Τώρα είναι στη δουλειά, τώρα πίνει καφέ» αποκαλύπτει η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164