Site icon TLIFE

Ανίτα Μπραντ: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Χάρη Χριστόπουλου – Το αδημοσίευτο βίντεο από την εγκυμοσύνη της

Η Ανίτα Μπραντ με αφορμή τα γενέθλιά της ανέβασε στο instagram ένα βίντεο το οποίο μοιράζεται για πρώτη φορά από την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή make up artist και ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από λίγους μήνες απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους, κρατώντας μακριά από τα media την είδηση της εγκυμοσύνης. 

Σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η Ανίτα Μπραντ έχει διπλή χαρά, αφού εκτός από τα γενέθλιά της, γιορτάζει και τον μικρό της, Νικόλα, καθώς αυτό θα είναι το όνομα που θα δώσουν στον δεύτερο γιο τους.

Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε ένα βίντεο από τα περσινά της γενέθλια, όταν ο Χάρης Χριστόπουλος μπήκε μέσα με τα δώρα και τις εκπλήξεις για τη γυναίκα της ζωής του.

Στο απόσπασμα θα δεις ότι η γνωστή make up artist φανερά συγκινημένη, βάζει τα κλάματα και αγκαλιάζει τον αγαπημένο της.

«Ίδια μέρα πέρυσι στα γενέθλια  μου, που ήμουν κοντά στους έξι μήνες έγκυος με το Νικόλα μας που γιορτάζει μαζί μου σήμερα, πλέον στην αγκαλιά μου. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για τις αμέτρητες ευχές σας», έγραψε η Ανίτα Μπραντ.

Δες το παρακάτω βίντεο:

© 2024 tlife.gr