Άννα Διαμαντοπούλου: Η αποκάλυψη στη Φαίη Σκορδά για τον γιο της – Είναι στιχουργός του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Buongiorno» έδωσε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου.

Η κα Διαμαντοπούλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά της, τα ευτράπελα στην καριέρα της, την πολιτική και το ΠΑΣΟΚ.

«Είχα πάντοτε τον άντρα μου που ήταν κολόνα. Ο σύντροφος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Είμαστε και οι δυο μηχανικοί, βρεθήκαμε όταν ήμασταν και οι δύο νομάρχες. 35 χρόνια είμαστε μαζί» εξομολογήθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου στη Φαίη Σκορδά.

Όσο για τον γιο της, η Άννα Διαμαντοπούλου ανέφερε: «Ανήκω σε αυτούς τους γονείς που λένε «ευτυχώς γύρισε». Έχει γράψει αρκετά τραγούδια, όπως το «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού, έχει πάρει διαμαντένιο δίσκο. Έχει τρομερό ταλέντο στο γράψιμο. Τώρα γιατί πήγε και έκανε οικονομικά… Νομίζω ότι εμείς φταίμε, τα παιδιά μας τα σπρώχνουμε προς το λάθος, μην το κάνετε».

Για την απώλεια του πατέρα της, η Άννα Διαμαντοπούλου επεσήμανε: «Έχασα τον πατέρα μου, ο καθένας έχει πυλώνες στη ζωή του, και εμένα ο πατέρας μου ήταν ένας πυλώνας, ένας άνθρωπος αυστηρός, πατριαρχικός, κομμουνιστής αλλά χρωστάω πάρα πολλά  από την πορεία μου και τις αρχές μου στον πατέρα μου».

Η Άννα Διαμαντοπούλου ρωτήθηκε και για τη μητέρα της, η οποία πάσχει από άνοια. «Είναι μεγάλη σε ηλικία, είναι μια πάρα πολύ σκληρή ιστορία γιατί ζει και δε ζει ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου, είναι η μαμά σου και δεν είναι η μαμά σου, είναι αυτό το απλανές βλέμμα που άλλοτε σε αναγνωρίζει και άλλοτε δε σε αναγνωρίζει και βέβαια είναι η ανάγκη να υπάρχει φροντίδα 24ωρη. Η οικογένεια που έχει να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο περιστατικό πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απασχολεί άτομο, πολλές φορές και δύο. Είναι πάρα πολύ μεγάλο θέμα. Είναι στην ατζέντα μου, το έχω βάλει με όλους τους όρους, οι δομές για τη μακροχρόνια φροντίδα».

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164