Site icon TLIFE

Άννα Φλωρινιώτη: «Δουλεύω σε κομμωτήριο, πλέον είμαι μονάδα – Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου»

Για τη ζωή της σήμερα μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1 η Άννα Φλωρινιώτη, ένα χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, Γιάννη Φλωρινιώτη και το «χτύπημα» που ακολούθησε με την απώλεια του αδελφού της, μέσα σε λίγους μόλις μήνες. 

«Η μητέρα μου είναι χάλια, παλεύουμε και οι δύο. Η μία στηρίζει την άλλη. Όταν έπαθα αυτό το μεγάλο κακό δεν ήθελα κανέναν δίπλα μου, ήθελα μόνο τους φίλους μου, δεν ήθελα σύντροφο, βέβαια όσο περνάει ο καιρός νιώθω την ανασφάλεια ότι είμαι μόνη μου. Δεν έχω στήριγμα γιατί τα έχω φορτωθεί όλα εγώ», ανέφερε η Άννα Φλωρινιώτη.

Για τη ζωή της σήμερα: «Δουλεύω σε ένα κομμωτήριο, δεν σταμάτησα να δουλεύω, απλά δεν κάνω σόου. Πλέον είμαι μονάδα», αναφέρει στην κάμερα η Άννα Φλωρινιώτη.

«Δεν έχω σβήσει το τηλέφωνο του αδελφού μου και του μπαμπά μου από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο. Τα κινητά και των δύο τα έχω σπίτι. Στην αρχή έστελνα μηνύματα στο κινητό του πατέρα μου και απαντούσα μόνη μου», ανέφερε η Άννα Φλωρινιώτη για τις δύο μεγάλες απώλειες από το πλευρό της. 

© 2024 tlife.gr