Άννα Μαρία Παπαχαραλάπους: «Είμαι φροντιστική με τα παιδιά μου, με τον Φανή έχουμε άλλου είδους σχέση»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά.

Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το επάγγελμα της, για τη σχέση της με τη δημοσιότητας, για την οικογένειά της, αλλά και για το πέρασμα του χρόνου.

«Το ενδιαφέρον στη δουλειά μας είναι αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει ζωντανό. Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις δουλειές που δεν τρελαίνεσαι αλλά πάντα έλεγα σχετικά εύκολα «όχι» σε δουλειές. Όλα αυτά τα χρόνια τα έχω πάει καλά με την δημοσιότητα αλλά σε σχέση με εμένα πάντα όχι με τη δημοσιότητα», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Για την σχέση της με την δημοσιότητα η ηθοποιός δήλωσε: «Με τους κολλητούς μου δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που είμαι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οφείλεις να κρατάς μια απόσταση. Με τα social media τα πάω χάλια. Προσπαθώ αλλά δεν είμαι καθόλου καλή».

Αναφερόμενη στην οικογένειά της η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε: «Δεν είχα κάποιους στόχους στο μυαλό μου πριν κάνω οικογένεια οπότε δεν πήγε κάτι πίσω. Είμαι φροντιστική με τα παιδιά μου. Με τον Φανή έχουμε άλλου είδους σχέση. Τώρα πια που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά κάνω πράγματα και για εμένα στην καθημερινότητα μου».

Τέλος αναφερόμενη στο πέρασμα του χρόνου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους σημείωσε: «Με το πέρασμα των χρόνων με ενδιαφέρει τι θα «πετάξω» από την ζωή μου. Αφαιρώ αγωνίες, ανασφάλειες, ακόμα και αντικείμενα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164